Кметът на Търговище стана част от Ротари Търговище
Начало: 2018-03-05
Кметът на Търговище стана част от Ротари Търговище

Към семейството на Ротари клуб-Търговище се присъедини нов член. Това е кметът на Търговище д-р Дарин Димитров. На редовната си сбирка миналата седмица се проведе церемонията по приема. На нея настоящият президент на клуба Атанас Цанев му връчи значка за членство и символите на клуба.
Новите членове ще допринесат за развитието на клуба и неговата дейност. Да си в редиците на Ротари е въпрос на чест и превилегия, да си в редиците на Ротари – значи си успял, значи слагаш интересите на обществото пред своите, готов си да подадеш ръка и да бъдеш приятел. Мир чрез служба е нашия девиз, припомни Цанев.
Кметът Димитров сподели, че поканата да членува в Ротари е комплимент и за него е чест да бъде част от най-голямата в света неправителствена хуманитарна организация Ротари Интернешенъл. Обеща съдействие за реализация на текущите проекти и програми на клуба, които се правят в полза на обществото.
Ротари клуб Търговище е създаден на 30 ноември 2001 г. В него членуват 26 доказани професионалисти от различни сфери на живота.